maandag 31 juli 2017

MAANDCITAAT 
 
 
Soms hoeven dingen niet meteen gerepareerd te worden.
 
 
 
TONYA GONNELLA FRICHNER
 
 
Als je de natuur haar gang laat gaan, herstelt het bos zich na een bosbrand en wordt de omgevallen boom een broedplaats voor dieren. Uiteindelijk ontstaat altijd een nieuw evenwicht.
Wij zijn ook onderdeel van de natuur, dus wat voor bomen geldt, geldt ook voor ons. Tenminste, als we proberen natuurlijk te leven. Natuurlijk leven betekent niet alles meteen naar onze hand te zetten en zo te regelen of te organiseren dat we onze zin krijgen.
Grijp vandaag eens een keer niet in. Laat dingen gewoon zijn. Laat het gebeuren zonder dat je meteen iets verandert of ergens je stempel op drukt. Wie weet bevalt dat wel zo, dat je het morgen weer wilt proberen!
 
 
 

1 opmerking:

  1. Jou prachtige stuk in landleven voelde voor mij als thuiskomen..ik heb een grote tuin wat voor mij eigenlijk voelde als alleen maar veels te veel werk..toen heb ik ook meer laten gaan..om ook eens te kunnen genieten..en wat daar uitkomt voelt als werkelijk natuur..en boven verwachting zo prachtig en inderdaad komen er veel meer dieren op bezoek..dank voor jou prachtige stuk met nog prachtigere foto's..een heerlijke herkenning ♡

    BeantwoordenVerwijderen